Vlieg er eens uit!

Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om er op uit te trekken. Wil je eens op een bijzondere manier genieten van Nederland, bekijk deze dan eens vanaf een heel andere kant, namelijk vanuit de lucht. Dit doe je door het nemen van een vliegles. Een bijzondere manier om jou bekende plekken eens op een heel andere manier te ontdekken.

Het is werkelijk een spectaculair gezicht om dit alles vanuit de lucht te aanschouwen. Zelf vliegen kun je op verschillende locaties in ons land doen. Ben je iemand die echt houdt van een bruisende stad, dan is een vliegles Rotterdam The Hague Airport een goede optie. Geniet van de bedrijvigheid in deze wereldstad en alles wat er op de waterwegen rondom deze stad te zien is.
Enkele locaties om over heen te vliegen zijn: de Rotterdamse Haven, de Erasmusbrug (het centrum), de bloembollenvelden en het strand cq. de zee.

Nu 10% goedkoper dan voorheen

We zijn er recentelijk in geslaagd een prijsverlaging voor haar klanten te realiseren. Dit betekent dat een vliegles, afhankelijk van de vluchtduur, nu zo’n 10% goedkoper is geworden.
De vluchtduur varieert van 30 minuten tot 60 minuten, hier komt dan nog de instructie vooraf bij. Voor een vlucht van 30 minuten ben je dus een klein uur zoet.

Voor iedereen

Vliegen is in Nederland niet weggelegd voor de elite. Zelf vliegen is voor iedereen toegankelijk en ook nog eens betaalbaar. Je kunt uiteraard zelf een les nemen, maar je kunt een vliegles ook cadeau geven aan iemand anders. Succes verzekerd, want je geeft een avontuur, een ervaring cadeau! Boek je een vliegles, dan boek je een compleet pakket. Hiermee bedoelen we dat je niet alleen, eenmaal in de lucht, de stuurknuppel vast mag houden en een rondje mag vliegen.

De vliegles vanaf Rotterdam

Je start met een briefing en een veiligheidscheck. Onderdeel van deze check is dat je samen met jouw instructeur het vliegtuig, vaak een Cessna, inspecteert op de meest vitale onderdelen en systemen. 

Hierna is het tijd om in te stappen en daarna op te stijgen. Voordat jullie opstijgen kunnen jullie nog vertellen waar jullie eventueel over heen willen vliegen. Dit kan bijvoorbeeld jullie woonplaats zijn, maar ook bijvoorbeeld de Scheveningse Pier.
Tijdens de vlucht heeft iedereen een koptelefoon op. Daardoor is de ander een stuk beter verstaanbaar.
Na enige tijd zélf vliegen is het tijd om te landen. Het landen zelf zal de instructeur doen, het gedeelte daarvoor kan nog samen gedaan worden.

Indien u een proefles vliegen vanaf Rotterdam Airport boekt, kunt u standaard twee passagiers meenemen, dit is inbegrepen bij de prijs. Niet alleen leuk voor de filmpjes en foto’s, maar ook voor het delen van jouw eerste echte vliegavontuur. We kennen verder geen weekendtoeslag, in tegenstelling tot andere aanbieders.

Compleet dagje uit

Maak van jouw eerste eigen vlucht een complete dag uit. Combineer vliegen boven Nederland met lekker uit eten gaan. Dit is op vrijwel alle locaties die vlieglessen aanbieden mogelijk. Zo blijft de dag geheel in stijl en kun je onder het genot van een heerlijk diner en glaasje wijn terugkijken op deze spectaculaire dag. Op sommige locaties is het zelfs mogelijk om te overnachten.
Naast de start- en landingsbaan van het vliegveld van Rotterdam ligt Brasserie Waalhaven. Dit restaurant is zeker een aanrader om na uw vlucht een drankje te doen, met uitzicht op al het opstijgend en landend vliegverkeer.